Als docent op een ISK sta je voor de grote uitdaging om jouw leerlingen klaar te stomen voor het Nederlandse onderwijs. Deze leerlingen moeten een flinke inhaalslag maken en ieder van hen doet dat in zijn eigen tempo. In de adaptieve oefenwereld van Muiswerk Online kunnen leerlingen in eigen tempo en op hun eigen niveau werken. Muiswerk biedt oneindig veel oefenmateriaal met duidelijke instructie en directe feedback. Hiermee helpen de programma's jou als docent om je leerlingen verder te laten groeien in rekenen en taal.

Wat betekent dat voor jou?

  • Muiswerkprogramma's kunnen je helpen om iedere leerling onderwijs op maat te geven.
  • Je kunt in weinig tijd een bijna onbeperkte hoeveelheid oefenmateriaal aanbieden.
  • Met Muiswerk Online volg je zowel je klas als individuele leerlingen op de voet, zonder een enorme tijdsinspanning aan nakijkwerk. 

Praktijkverhaal: ISK Valuascollege stoomt leerlingen klaar voor het reguliere onderwijs

Op ISK Valuascollege in Venlo zitten ongeveer 150 leerlingen van buitenlandse afkomst. De prioriteit ligt bij het leren van de Nederlandse taal zodat alle leerlingen kunnen doorstromen naar het reguliere onderwijs. Docente Nederlands Dorthe Theelen vertelt welke rol de Muiswerkprogramma's hierbij spelen. En ook leerling Eille, die uit Syrië komt en nu 1,5 jaar in Nederland woont, deelt zijn ervaringen.

Virtuele rondleiding

Heb je nog geen virtuele rondleiding (via de telefoon) van ons gehad? We laten je graag de docentenomgeving zien! In tien minuten geven we een beeld van de registratie van resultaten, de voortgang van klassen en leerlingen en laten we zien hoe Muiswerk een leerplan genereert voor elke leerling en hoe je daar als docent op kunt ingrijpen. Bel voor het inplannen van de virtuele rondleiding naar 0297 361664. Mailen kan ook naar info@muiswerk.nl.

Prijzen en offertes

Wil je een offerte of informatie over andere vakken ontvangen, neem dan contact met ons op (0297 361664 of info@muiswerk.nl).