We krijgen vaak de vraag of de pops van alle leerlingen van de school in één klap verwijderd kunnen worden. Dat is nu mogelijk!

Het wissen van een pop voor een enkele leerling was al mogelijk. Het pop (persoonlijk oefenprogramma: de oefeningen onder de knop ‘Jouw oefeningen’) is te bekijken en te wissen in de voortgangsmeter. Bekijk hier de instructievideo of download een pdf van de uitleg.

Wil je het schooljaar echt met een schone lei beginnen (omdat er in de vakantie misschien kennis is weggezakt of juist vergaard en de oefeningenlijst niet meer past bij wat je leerling nodig heeft) en de pops van alle leerlingen in één klap verwijderen? Vanaf nu is dat mogelijk.

In het voortgangsoverzicht van de groep is voor de beheerder en de leerkracht een functionaliteit toegevoegd. Selecteer eerst een vak en klik hierna op de knop “Wis alle pops van deze klas per vak”. Hierna is het pop van alle onderliggende modules voor alle leerlingen in die groep gewist.
Let op! Het werkt per vakgebied en de onderliggende pops zijn echt weg. We kunnen deze niet meer terughalen.

Mocht je hier hulp bij nodig hebben, stuur dan een mailtje naar support@muiswerk.nl en wij regelen het! Vergeet niet om de schoolingang van jouw school te vermelden: online.muiswerken.nl/…. 

Geplaatst: 21 juni 2019