Muiswerk wordt dit schooljaar nog completer! Verschillende nieuwe modules voor rekenen, Nederlands en Engels die in (de loop van) het nieuwe schooljaar toegevoegd zullen worden.

Turborekenen 20
Op jullie verzoek wordt het pakket rekenen uitgebreid met een splinternieuwe rekenmodule: Turborekenen 20. Je kunt je leerlingen eindeloos laten oefenen met sommen tot 20, ook náást de rekenoefeningen waar zij al aan werken. Deze module is per september toegevoegd aan Compleet rekenen.

Spelling 3
Ook zijn wij gestart met de ontwikkeling van een hele nieuwe lijn spelling voor groep 3 t/m 8. In de decembermaand zal eerst spelling voor groep 3 toegevoegd gaan worden aan het pakket Nederlands. Wanneer de leerlingen alle letters kunnen lezen en schrijven, kan gestart worden met oefenen in deze module.

Engels: Words A1-A2
De Engelse woordkennis verschilt in het basisonderwijs erg per leerling. In het pakket voor de basisschool zat al Words A0-A1 module, maar met deze nieuwe module kunnen ook sterke leerlingen verder oefenen met hun Engelse woordenschat. Begin november is deze module toegevoegd.

Engels: Grammar A1-A2
Ook voor de Engelse grammatica kunnen leerlingen in het nieuwe schooljaar verder oefenen tot A2-niveau! Het meervoud van zelfstandige naamwoorden en de present continuous zijn voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen. Begin november is deze module toegevoegd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *