Haal meer uit je Muiswerkprogramma's, kom in actie en boek een training. Bel 0297 361664 of mail naar info@muiswerk.nl om een afspraak te maken en om de inhoud van de training af te stemmen bij jullie wensen. Houd al wat data en tijden bij de hand die voor jullie goed uitkomen. 

De trainingen worden verzorgd door de didactisch adviseurs van Muiswerk Educatief en zijn gevalideerd door registerleraar.nl. Je kunt de trainingen ook laten betalen uit je professionaliseringsbudget.

    3 sessies van in totaal 10 uur     1 - 15     € 1650,- (sessies ook los af te nemen)

Doel: succes verzekeren met Muiswerk.
Dit traject bestaat uit drie verschillende trainingen waarmee jij en je team de basis leggen voor een succesvolle inzet van de Muiswerkprogramma’s.

 1. basisworkshop (duur 2 uur, 1 - 15 deelnemers)
  Na de basisworkshop weet je welke programma's geschikt zijn voor je leerlingen, hoe je Muiswerk instelt om er op jouw manier mee te werken en hoe je de voortgang bewaakt en de resultaten meet.
 2. verdiepingsworkshop (duur 2 uur, 1 - 15 deelnemers)
  Tijdens de verdiepingsworkshop ga je aan de slag met jullie eigen data en leerlingresultaten en komen de extra instellingen om Muiswerk nóg efficiënter in te stellen aan bod.
 3. train-de-trainer-workshop (duur 4 uur, 1 - 3 deelnemers)
  Deze training is bestemd voor de leerkrachten die de interne vraagbaak en inspirator zullen worden op school. Hiernaast besteden we aandacht aan borging van het gebruik van Muiswerk binnen jullie onderwijs. Via een abonnementsvorm kunnen zij jaarlijks opnieuw een dagdeel in training gaan.

De trainingen zijn los te boeken voor € 595,- incl. btw per training. Bij afname van het hele traject ontvang je € 135,- korting en betaal je € 1650,- incl. btw, reiskosten en hand-outs.

  2 sessies van in totaal 6 uur  individuele inschrijving  € 179,- (€99,- bij inschrijving voor één van de twee bijeenkomsten)

Doel: succes verzekeren met Muiswerk.
Dit traject bestaat uit twee verschillende trainingen en een aantal huiswerkopdrachten waarmee jij de basis legt voor een succesvolle inzet van de Muiswerkprogramma’s.

 1. basisworkshop (duur 3 uur)
  Na de basisworkshop weet je welke programma's geschikt zijn voor je leerlingen, hoe je Muiswerk instelt om er op jouw manier mee te werken en hoe je de voortgang bewaakt en de resultaten meet.
  Doelgroep: Beginnende Muiswerkleerkrachten
 2. verdiepingsworkshop (duur 3 uur)
  Tijdens de verdiepingsworkshop ga je aan de slag met jullie eigen data en leerlingresultaten en komen de extra instellingen om Muiswerk nóg efficiënter in te stellen aan bod.
  Doelgroep: Gevorderde Muiswerkleerkrachten

Data en locatie schooljaar 2019-2020:
- 11-03-2020; Drunen; Verdiepende workshop; 13:30-16:30
- 18-03-2020; Ede; Verdiepende workshop; 13:30-16:30
- 25-03-2020; Oldebroek; Verdiepende workshop; 14:30-17:15
- 01-04-2020; Lisserbroek; Basisworkshop; 13:30-16:30

Certificaat:
De stoomcursus is gecertificeerd door het lerarenregister. De professionaliseringsuren die je maakt, tellen mee voor je registratie.

Inschrijving:
Via deze link kun je je inschrijven. Na je inschrijving nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de huiswerkopdracht alvast met je te delen. Zie hier de inschrijvings- en betalingsvoorwaarden.

    1 uur              geen maximum              €395,- incl. btw

Doel: in korte tijd een goede indruk van de programma's krijgen.
Dit is een eerste kennismaking met Muiswerk. Tijdens de presentatie leggen we uit wat Muiswerk precies is, welke didactische uitgangspunten de basis vormen voor de ontwikkeling van de programma's, we geven een demonstratie zoals het er voor een leerling uitziet en we besteden aandacht aan de belangrijkste mogelijkheden voor de leerkracht.

    1 uur              max. 8              € 0,- incl. btw per persoon

Doel: je vragen beantwoord krijgen.
Je bent van harte welkom op ons kantoor in Uithoorn. Het bezoekuur is er zowel voor de mensen die nog niet met Muiswerk werken, als voor Muiswerkgebruikers. Jouw bezoek kan naar eigen wensen worden ingevuld: een demonstratie, een vragenuur, informatie over de programma’s, uitleg over de achtergronden, over de werking van de programma’s, etc.

    variabel              onbeperkt              € 0,-

Doel: in korte tijd de belangrijkste functies onder de knie krijgen.
Bij elke bestelling leveren wij een snelstarthandleiding waarin de belangrijkste mogelijkheden van de Muiswerkprogramma's stap-voor-stap worden uitgelegd. Dit boekje is ook gratis te downloaden voor de leerkracht en voor de beheerder. Veel teams spreken een ochtend of een middag af waarin ze met elkaar de opdrachten uit de snelstarthandleiding maken. Dat werkt goed en zorgt ervoor dat je de volgende keer makkelijk zelf een instelling maakt of een rapportje afdrukt.