Onze gebruikers laten keer op keer zien dat Muiswerk werkt! Laat je inspireren, lees in de bezoekverslagen hoe zij de modules inzetten en welke resultaten hun leerlingen boeken. Zo hoef je niet zelf het wiel uit te vinden.


Het praktijkonderwijs voorop in het nieuwe rekenonderwijs?
Begin februari werd duidelijk dat het rekenen in het voortgezet onderwijs voortaan bij de andere vakken behandeld zal worden. Wij bezochten Praktijkschool De Linie en ontdekten dat het praktijkonderwijs al lange tijd zo werkt. Daarom een oproep aan alle praktijkscholen: nodig eens een vmbo/havo/vwo-school uit om een kijkje bij jullie te komen nemen!


Raayland College Logo

Sharona Muiswerker van het jaar 2017-2018 in het PrO!
Voor het tweede achtereenvolgende jaar wint een leerling praktijkonderwijs van het Raayland College in Venray deze prijs. Sharona wint naast de eer een fraaie iPad Air. Leerlingen van het Raayland College werken dagelijks voor taal en rekenen naast de methode met de oefenstof van Muiswerk. Docent en mentor Gé Pijpers vertelt waarom zij voor Muiswerk hebben gekozen.


Raayland College Logo

Muiswerk als extra oefenmateriaal bij de methode
Het Raayland College gebruikt Muiswerk als extra oefenmateriaal en extra instructie bij hun rekenmethode. Docenten zetten de juiste Muiswerkoefeningen klaar voor hun leerlingen. Zeker in het praktijkonderwijs is dit handig omdat deze leerlingen gebaat zijn bij veel extra oefenstof op bepaalde onderwerpen.


Logo Praktijkonderwijs De Faam

Leerlingen laten groeien op Praktijkschool De Faam
Op praktijkschool De Faam zitten leerlingen die niet het reguliere voortgezet onderwijs volgen, omdat daarvoor de leerachterstanden te groot zijn. Dat neemt niet weg dat elke leerling veel kan bereiken. Bijvoorbeeld in rekenen en taal. Praktijkschool De Faam gebruikt de slimme online leermiddelen van Muiswerk om leerlingen te laten groeien in rekenen en taal. Docent en leerling vertellen over hun ervaringen.