Het praktijkonderwijs staat voor de grote uitdaging om leerlingen die moeite hebben met leren, voor te bereiden op een kansrijke toekomst. De verschillen tussen leerlingen zijn hier groter dan in elk ander onderwijstype. Wellicht ken je onze taal- en rekenprogramma's voor gepersonaliseerd leren al, maar wist je dat Muiswerk Educatief ook speciale programma's heeft voor het praktijkonderwijs? 

Muiswerkprogramma's zoeken voor elke leerling uit wat hij al beheerst. Vervolgens werkt iedere leerling zelfstandig aan een persoonlijk oefenprogramma over de lesstof waar hij nog oefening in nodig heeft. Oefeningen geven duidelijke uitleg en zinnige feedback: ze vertellen hoe de gemaakte fout voortaan voorkomen kan worden, geven tips of noemen de regel opnieuw. De programma's zijn web-based en geschikt voor iedere computer en tablet, er is geen ingewikkelde en tijdrovende installatie nodig.

Speciaal voor het praktijkonderwijs bieden wij een totaalpakket gevuld met modules die voor het PrO zeer geschikt zijn en verschillende deelpakketten, ingedeeld naar vaardigheid of niveau. Bekijk het aanbod op de productenpagina of vraag je gids en demo-link direct aan.

 

Geplaatst: 2 juli 2018