Het Pakket PrO Engels A0-A1 bevat alle oefenmodules om leerlingen op A1-niveau te brengen voor Engels.

Inhoud

811

afbeeldingen

287

ingesproken uitlegschermen

170

oefeningen

4198

vragen

8

diagnostische en evaluerende deeltoetsen

Modules in het Pakket PrO Engels A0-A1

  • Grammar A0-A1: A0 tot A1.
    Grammar A0-A1 leert de belangrijkste regels van de Engelse grammatica aan en leidt zo de leerling naar A1-niveau.
  • Words A0-A1: Ao tot A1.
    Words A0-A1 leert 1000 veelvoorkomende, eenvoudige en alledaagse Engelse woorden aan over bijvoorbeeld dieren, eten en drinken en school.
Voorbeeld van een oefening van Muiswerk Words A0-A1.
Voorbeeld van een oefening van Muiswerk Grammar A0-A1.

Achtergrondinformatie

Het basisprincipe van de Muiswerkprogramma's is dat diagnostische toetsen uitzoeken welke gebieden de leerling onvoldoende beheerst. Vervolgens selecteert het programma de oefeningen die daarbij aansluiten. Leerlingen werken op die manier alleen aan hun zwakke plekken.

De stof wordt uitgelegd in uitlegschermen met voorbeelden en animaties. Deze vormen altijd het begin van de oefeningen. In de meeste oefeningen van de modules uit het Pakket PrO Engels A0-A1 wordt - als een leerling een fout maakt - specifieke feedback gegeven, vaak voorzien van een hint, waarna hij het nog een of meer keer mag proberen goed te doen. De leerling kan ook altijd tussendoor een tip opvragen of uitlegschermen en spiekschermen raadplegen.

De inhoud van de oefeningen en de toetsen varieert elke keer. Als de leerling dezelfde toets of oefening voor de tweede of derde keer maakt, krijgt hij steeds andere vragen.

Ga terug naar het productoverzicht Moderne Vreemde Talen.