Scholen zullen steeds vaker resultaten en signalen van verschillende interactieve leermiddelen willen samenbrengen in één enkel systeem. Wij werken graag mee aan een integratie met andere systemen.

Er vindt een revolutie plaats in het onderwijs. Docenten geven de computer, de tablet, de smartphone en vooral krachtige, interactieve leermiddelen een belangrijke rol in hun leerproces. Dit alles in het kader van gepersonaliseerd leren. ‘Gepersonaliseerd’ betekent ook dat de ene leerling beter leert met leermiddel A en de andere leerling leert beter met leermiddel B.

  • Via het platform Entree, van de Kennisnet Federatie, is de elektronische leeromgeving (elo) van de school gekoppeld aan de Muiswerk Online schoolingang.
  • ParnasSys is het webbased leerlingvolgsysteem en leerlingadministratiesysteem in één. Samen onderzoeken wij op dit moment hoe de naamgegevens vanuit ParnasSys direct in de Muiswerkproducten ingelezen kunnen worden en hoe de resultaatgegevens vanuit Muiswerk weer teruggegeven kunnen worden aan ParnasSys.
  • SAM is een leeromgeving voor het primair onderwijs. Met SAM ga je in je eigen tempo aan de slag met gepersonaliseerd leren en zie je dagelijks hoe het met je leerlingen gaat op het gebied van resultaten, welbevinden en onderwijsbehoefte. Muiswerk Educatief is een van de partners die op SAM educatieve content zal aanbieden. Andere partijen die dat gaan doen zijn op dit moment EDufax, Khan Academy, Hera, WizeNoze, 2KnowHow en Masterpeace.
  • In samenwerking met Muiswerk Educatief heeft Simac Onderwijs een functie ontwikkeld waarmee Somtoday met één druk op de knop een invoerbestand voor Muiswerk Online genereert. De beheerder kan het vervolgens direct inlezen.

Wil je samenwerken met Muiswerk Educatief of een koppeling tot stand brengen tussen jouw product en een Muiswerkproduct? Neem dan contact met ons op via support@muiswerk.nl of telefonisch via 0297 523159.