Het Totaalpakket PrO Moderne Vreemde Talen bevat àlle oefenmodules voor Engels, Frans en Spaans. Dat zijn zes modules: vier voor Engels, één voor Frans en één voor Spaans.

Inhoud

2921

afbeeldingen

874

ingesproken uitlegschermen

475

oefeningen

12.371

vragen

20

diagnostische en evaluerende deeltoetsen

Modules in het Totaalpakket PrO Moderne Vreemde Talen

  • Comprehensive Reading 1: A1 tot net boven B1.
  • Comprehensive Reading 2: B1 tot B2.
  • Grammar A0-A1: A0 tot A1.
  • Words A0-A1: A0 tot A1.
  • Woorden Frans: A1 tot B1.
  • Woorden Spaans: A1 tot B1.
Voorbeeld van een oefening van Muiswerk Comprehensive Reading 1.
Voorbeeld van een oefening van Muiswerk Woorden Spaans.

Achtergrondinformatie

Het basisprincipe van de Muiswerkprogramma's is dat diagnostische toetsen uitzoeken welke gebieden de leerling onvoldoende beheerst. Vervolgens selecteert het programma de oefeningen die daarbij aansluiten. Leerlingen werken op die manier alleen aan hun zwakke plekken.

De stof wordt uitgelegd in uitlegschermen met voorbeelden en animaties. Deze vormen altijd het begin van de oefeningen. In de meeste oefeningen van de modules uit het Totaalpakket PrO Moderne Vreemde Talen wordt - als een leerling een fout maakt - specifieke feedback gegeven, vaak voorzien van een hint, waarna hij het nog een of meer keer mag proberen goed te doen. De leerling kan ook altijd tussendoor een tip opvragen of uitlegschermen en spiekschermen raadplegen.

De inhoud van de oefeningen en de toetsen varieert elke keer. Als de leerling dezelfde toets of oefening voor de tweede of derde keer maakt, krijgt hij steeds andere vragen.

Ga terug naar het productoverzicht Moderne Vreemde Talen.