Haal meer uit je Muiswerkprogramma's, kom in actie en boek een training. Bel 0297 361664 of mail naar info@muiswerk.nl om een afspraak te maken en om de inhoud van de training af te stemmen bij jullie wensen.

De trainingen richten zich vooral op het gebruik van Muiswerk, maar we denken natuurlijk ook mee over de inzet van de programma's en de organisatie rondom Muiswerk Online. Onze didactisch adviseurs verzorgen de trainingen. Alle trainingen zijn gevalideerd door Lerarenregister.nl. Je kunt de trainingen ook laten betalen uit je professionaliseringsbudget.

Wil je zonder begeleiding aan de slag? Download dan een van de cursusboekjes om samen met je team doorheen te gaan.

    1 uur              max. 7               € 0,-

Doel: jouw vragen beantwoord krijgen.
Je bent van harte welkom op ons kantoor in Uithoorn. Het bezoekuur kan naar eigen wensen worden ingevuld: een demonstratie, een vragenuur, informatie over de programma’s, uitleg over de achtergronden, over de werking van de programma’s, over licenties en overeenkomsten, etc. Het is hierdoor interessant voor zowel Muiswerkgebruikers, als docenten die nog niet met Muiswerk werken.

    3 sessies van in totaal 10 uur     max. 15     € 1885,- (sessies ook los af te nemen)

Doel: succes verzekeren met Muiswerk.
Dit traject bestaat uit drie verschillende trainingen waarmee jij en je team de basis leggen voor een succesvolle inzet van de Muiswerkprogramma’s.

  1. basisworkshop (duur 2 uur)
    Na de basisworkshop weet je welke programma's geschikt zijn voor je leerlingen, hoe je Muiswerk instelt om er op jouw manier mee te werken en hoe je de voortgang bewaakt en de resultaten meet.
  2. verdiepingsworkshop (duur 2 uur)
    Tijdens de verdiepingsworkshop ga je aan de slag met jullie eigen data en leerlingresultaten en komen de extra instellingen om Muiswerk nóg efficiënter in te stellen aan bod.
  3. train-de-trainer-workshop (duur 2,5 uur)
    Word of ben jij de interne vraagbaak en inspirator op jouw school? Dan is deze workshop geknipt voor jou. Samen met onze didactisch adviseur werk je aan een borgingsdocument die het succes van Muiswerk verzekert, afgestemd op jullie onderwijs. Jullie brengen samen de mogelijkheden en risico's in kaart. De inhoud van dit document kun je op een later tijdstip aan collega's presenteren.

De trainingen zijn los te boeken voor € 695,- incl. btw per training. Bij afname van het hele traject ontvang je € 200,- korting en betaal je € 1885,- incl. btw, reiskosten en hand-outs.