Heb je, net als wij, een passie voor goed onderwijs? Geloof je in de meerwaarde van online, adaptief materiaal? Ben je toe aan een extra uitdaging, náást lesgeven? Kom ons team versterken en ontwikkel mee aan een splinternieuwe module Engels waarmee leerlingen grote stappen vooruit kunnen maken.

Jij bent een bevlogen docent met een passie voor je vakgebied: Engels. Je geeft nu een aantal jaar vol enthousiasme les op een middelbare school. Je weet welke uitleg werkt bij leerlingen van verschillende opleidingsniveaus en je kent de opbouw van de leerlijn, de kerndoelen en de examentermen. Je bent bekend met de meest gebruikte methodes en… ziet wat beter zou kunnen.

Wij werken elke dag met een gedreven team aan het verwezenlijken van onze missie: iedere leerling slim laten groeien in rekenen en taal. De software zit vol slimmigheden die de leerling uitdagen, volgen, helpen, motiveren en ontwikkelen. Voor het vak Engels gaan we een splinternieuwe module ontwikkelen en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

Wij zoeken de docent die toe is aan een extra uitdaging, náást lesgeven, voor één of twee dagen per week en een periode van een half jaar tot een jaar. Wil jij leerlingen beter Engels leren en ontwikkelaar zijn van een adaptieve, digitale module Engels voor de onderbouw van het vo? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat jij meebrengt

  • ervaring als docent Engels;
  • kennis van de leerlijnen, kerndoelen en examentermen;
  • kennis van de veel gebruikte methodes voor Engels in het vmbo;
  • creativiteit in het bedenken van leerzame opdrachten;
  • je bent secuur en efficiënt.

Richt een e-mail met cv aan Manon de Vries, Manager Productontwikkeling via manon@muiswerk.nl of bel naar 0297 361664 voor een eerste kennismaking.

Over Muiswerk Educatief

Muiswerk Educatief is één van de meest innovatieve uitgevers van online educatief lesmateriaal. Elke dag werken wij met een gedreven team aan het verwezenlijken van onze missie: iedere leerling slim laten groeien in rekenen en taal.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit vijftien gemotiveerde mensen die werken aan iets groots, iets wat er toe doet. De invloed van iedere Muiswerker is voel- en zichtbaar in de organisatie. Op de website vind je meer informatie over ons bedrijf en onze producten. Muiswerk Educatief is gevestigd in Uithoorn.