Lukt het niet om bij Muiswerk Online te komen? Lees hier wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe het wel goed gaat.

De juiste schoolingang

Een goede schoolingang begint altijd met https://online.muiswerken.nl/ Daarachter volgt de korte schoolnaam, bijvoorbeeld: https://online.muiswerken.nl/rocvanuithoorn. In de meeste gevallen hoef je https:// niet in te typen. Als je Muiswerk Online wilt starten, typ je dus online.muiswerken.nl/mijnschool.

Om binnen te komen in Muismeter - de app waarmee ouders en verzorgers of leraren de voortgang kunnen bekijken van hun kind - hoef je niet de volledige schoolingang in te typen, maar typ je alleen de verkorte schoolnaam. In het geval van het voorbeeld: mijn school.

Niet muiswerk, wel muiswerken

Soms wordt muiswerk ingetikt. Echter, het gaat in dit geval om het werkwoord: muiswerken. Voeg daarom 'en' toe achter 'muiswerk'.

Typ geen www

Soms wordt www toegevoegd. Dan gaat het niet goed. www mag wegblijven, want daar is 'online' voor in de plaats gekomen.

Pas op voor het Google zoekvenster

Soms wordt het adres in Google ingetikt. Dan krijg je verschillende zoekresultaten te zien en kom je niet in Muiswerk Online. Let dus goed op dat je het adres in de adresbalk, helemaal bovenin, intypt en niet in het zoekvenster van Google.

Automatisch gekoppeld?

Is je elo automatisch gekoppeld met Muiswerk, dan kan het zijn dat de brincode van de school onbekend is bij ons. Neem hiervoor contact met ons op via 0297 523159.

Lukt het niet?

Wij helpen je graag! Bel ons voor hulp op 0297 523159.