Muiswerk Online is een adaptieve oefenwereld voor taal en rekenen. Hierdoor kunnen leerlingen in eigen tempo en op hun eigen niveau werken. Muiswerk biedt oneindig veel oefenmateriaal met duidelijke instructie en directe feedback. Het Muiswerk volgsysteem geeft docenten inzicht in de resultaten en voortgang van iedere leerling.

Wat betekent dat voor jou?

  • Muiswerkprogramma's kunnen je helpen om iedere leerling onderwijs op maat te geven.
  • Je kunt in weinig tijd een bijna onbeperkte hoeveelheid oefenmateriaal aanbieden.
  • Met Muiswerk Online volg je zowel je klas als individuele leerlingen op de voet, zonder een enorme tijdsinspanning aan nakijkwerk. 

Praktijkverhaal: Leerlingen laten groeien op AOC Oost

Duizenden scholen werken met de online taal- en rekenprogramma's van Muiswerk. Iedere school zet de programma's anders in. Geef je les op een vmbo-school? Bekijk dan het verhaal van AOC Oost ter inspiratie.

Praktijkverhaal: Onderwijs op maat op Lyceum Oudehoven

Werk je met havo- of vwo-leerlingen? Bekijk dat hoe Lyceum Oudehoven met behulp van Muiswerk echt aan het differentiëren is. De inhoud van de lessen wordt niet meer bepaald door de methode, maar wordt bepaald door het resultaat dat de leerlingen laten zien. Leerlingen merken dat zij groeien en dat zij elke keer beter scoren. Met behulp van de theorie in het programma zetten zij echt stappen vooruit.

Virtuele rondleiding

Heb je nog geen virtuele rondleiding (via de telefoon) van ons gehad? We laten je graag de docentenomgeving zien! In tien minuten geven we een beeld van de registratie van resultaten, de voortgang van klassen en leerlingen en laten we zien hoe Muiswerk een leerplan genereert voor elke leerling en hoe je daar als docent op kunt ingrijpen. Bel voor het inplannen van de virtuele rondleiding naar 0297 361664. Mailen kan ook naar info@muiswerk.nl.

Prijzen en offertes

Wil je een offerte of informatie over andere vakken ontvangen, neem dan contact met ons op (0297 361664 of info@muiswerk.nl).