Wij durven groot te dromen!
28 jaar geleden bedachten broer en zus Theo en Truus de naam Muiswerk. Na een periode van druk experimenteren met de eerste computers die op scholen verschenen, gaven zij daarmee een naam aan hun platform met interactieve en adaptieve lesmodules. In die tijd had Truus een drukke baan als leerkracht bij wat tegenwoordig het Regiocollege heet en werkte Theo bij een vestiging van het Amerikaanse Bell Laboratories. Onderwijs ontmoet innovatie.

Spectaculaire doorbraken
Muiswerk Educatief is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een kleine twintig meedenkers. Elke dag werken wij met dit gedreven en multidisciplinaire team aan het verwezenlijken van onze missie: iedere leerling slim laten groeien in rekenen en taal. Onze innovaties komen niet alleen van onze ontwikkelafdeling. Ze ontstaan door een intensieve samenwerking met onze partners, scholen en universiteiten. Dit leidt tot spectaculaire doorbraken. Innovatie staat centraal bij alles wat we doen. Reeds 25 jaar lang!

Het kan altijd beter
Wij willen het ultieme platform bieden dat iedere leerling helpt om zich te ontwikkelen in de richting die hem of haar het beste past. De software zit vol slimmigheden die de leerling uitdagen, volgen, helpen, motiveren en ontwikkelen. We staan in nauw contact met onze partnerscholen. Zowel leerlingen als docenten denken mee over de toekomst. De beste manier om de toekomst te voorspellen is door hem zelf uit te vinden. Samenwerken aan iets groots, iets wat er toe doet. Dat is de drijfveer voor onze tomeloze ambitie.