Elke dag werken wij met een gedreven en multidisciplinair team aan het verwezenlijken van onze missie: iedere leerling slim laten groeien in rekenen en taal. Onze innovaties komen niet alleen van onze ontwikkelafdeling. Ze ontstaan door een intensieve samenwerking met onze partners, scholen en universiteiten. Dit leidt tot spectaculaire doorbraken. Innovatie staat centraal bij alles wat we doen.

Wij willen het ultieme platform bieden dat iedere leerling helpt om zich te ontwikkelen in de richting die hem of haar het beste past. De software zit vol slimmigheden die de leerling uitdagen, volgen, helpen, motiveren en ontwikkelen. Op deze pagina een paar kenmerken van onze werkwijze.

See, feel, change

Wij ontwikkelen volgens de scrum-methode. Dit is niet zozeer een aanpak, eerder een filosofie: see, feel, change. Oftewel leren door doen. We werken steeds minder met lange ontwikkelprojecten. In plaats daarvan worden er continu vernieuwingen geïmplementeerd in Muiswerk Online. We horen van gebruikers wat er beter kan en nemen dat weer mee naar de volgende ronde.

Muiswerk Experience

Meerdere keren per jaar organiseren wij de Muiswerk Experience. Tijdens deze exclusieve bijeenkomsten op ons kantoor in Uithoorn nemen wij de gasten in vogelvlucht mee naar een volledig nieuwe design, nieuwe rapporten en grafieken of andere functionaliteiten die in de laatste versie zijn ingevoerd. Wij delen onze toekomstplannen en horen vooral graag de wensen van de bezoekers.

Premièrescholen

Bij de premièrescholen gaan nieuwe functionaliteiten, die voor andere scholen nog niet beschikbaar zijn, in première. Premièrescholen zijn actieve Muiswerkgebruikers, die de vernieuwingen kunnen gebruiken voordat ze gelanceerd worden. Door de feedback van deze scholen, ontstaat een beter product. Wil jouw school ook premièreschool worden? Neem contact op met Linette Eveleens via linette@muiswerk.nl of telefonisch via 0297 523159.

Partnerscholen

Met partnerscholen brainstormen we over de toekomst. Wij ontwikkelen het leerplatform en de content samen met leerkrachten en leerlingen van onze partnerscholen. Door deze samenwerking wordt het innovatieve leerplatform van Muiswerk continu verbeterd. Partnerscholen proberen nieuwe producten en functionaliteiten in een vroeg stadium uit, waarna de software wordt doorontwikkeld. En zij bieden een populatie leerlingen die meedenken en hun mening geven over producten en vernieuwingen. Samen vinden wij uit wat werkt en komen we tot iets groots, iets wat er toe doet. Heeft jouw school interesse om partnerschool te worden? Neem contact op met Bram van Tongeren via bram@muiswerk.nl of telefonisch via 0297 523159.