Uit onderzoek van de Universiteit Maastricht blijkt dat leerlingen in het voortgezet onderwijs die deelnemen aan de zomerschool, meer kans hebben om over te gaan. Muiswerk Educatief komt deze zomer weer met de speciale licentie voor de zomerscholen in Nederland. De licentie werkt een maand en kan alleen in de maanden juli en augustus gestart worden. De zomerschoollicentie is voordeliger dan de gewone schoollicentie.

Gepersonaliseerd leren met Muiswerk, voor elk niveau
Op de zomerschool heb je maar kort de tijd om leerlingen zoveel mogelijk bij te brengen. Dat maakt het extra belangrijk om die tijd efficiënt te gebruiken. Met Muiswerk lukt dit. Muiswerkprogramma's zijn slimme, online programma's voor Nederlands en rekenen. De programma's zoeken voor elke leerling uit wat hij moet oefenen. Leerlingen worden flink vooruit geholpen in taal en rekenen. Zij werken thuis en op school aan hun eigen oefenprogramma. Docenten houden de voortgang bij. De hoeveelheid uitleg, oefenmateriaal en feedback is enorm.

Inhoud pakketten
Je kunt kiezen uit het pakket Nederlands en het pakket Rekenen en Wiskunde. Je ontvangt alle modules voor het betreffende vak voor alle leerjaren van het vmbo, havo en vwo. De opleiding die je voor de leerling instelt, bepaalt welke modules de leerling te doen krijgt. Alle pakketten zijn inclusief basisschoolstof, zodat leerlingen met grote achterstanden ook met Muiswerk kunnen werken.

Muiswerk zomerschoollicentie in detail

  • alle taal- of rekenmodules voor een opleiding in één pakket;
  • volgens het gepersonaliseerd-lerenprincipe;
  • volledig online;
  • met gratis thuisgebruik;
  • incl. support;
  • startdatum in juli of augustus;
  • een maand te gebruiken.

€ 9,- incl. btw
De zomerschoollicentie kost € 9,- per gebruiker per vak. Deze prijs is inclusief startpakket, thuisgebruik en btw. De minimale afname is vijf licenties per vak. Docentenaccounts kosten € 19,- en per bestelling wordt € 15,- administratiekosten gerekend.

Interesse?
Ben je enthousiast en wil je meer informatie? Laat het ons weten via telefoonnummer 0297-361 664 of info@muiswerk.nl.


Geplaatst: 13 mei 2019