Bereid Muiswerk Online voor op volgend schooljaar. Leerlingen zijn geslaagd en stromen door, andere leerlingen schuiven een leerjaar op of doubleren en nieuwe leerlingen starten. In twee stappen maak je jouw Muiswerkomgeving klaar voor het nieuwe jaar, uiteraard met behoud van de resultaten. Ga op tijd aan de slag!


Stap 1. Archiveren

Met het archiveren stel je de gegevens van oud-leerlingen veilig en houd je Muiswerk Online opgeruimd. Bekijk hoe het archiveren precies werkt via de pdf of via het instructiefilmpje.


Stap 2. Importeren van leerlinggegevens via CSV-bestand

Jaarlijks verwelkomt de school nieuwe leerlingen. Daarnaast verhuizen de meeste leerlingen naar een volgende klas. In deze video zie je hoe dit werkt. Liever een pdf? Die vind je hier.

 


Voer e-mailadressen van je leerlingen in en nodig hen uit te Muiswerken
“Meneer, ik wist niet wat de link was?" "Mevrouw, wat was mijn login ook alweer?" Dit is allemaal niet nodig, want met één druk op de knop kun je je leerlingen uitnodigen om aan de slag te gaan. Bekijk hoe dat werkt. Neem dus ook de e-mailadressen van je leerlingen mee in het csv-bestand.

 


Wis de persoonlijke oefenprogramma's per leerling of per klas
Direct na een grote vakantie wil je misschien iedereen met een schone lei laten beginnen. Dat was veel werk, vanaf volgende week niet meer. Je gaat naar Klassen - Resultaten - Voortgang. Kies een vak en de oranje wisknop verschijnt. Hiermee wis je alle persoonlijke oefenprogramma’s (pops) van iedereen in de klas.

 

Hulp nodig? Aarzel niet om ons te bellen op 0297 523159. Wij zitten voor je klaar!

 

Geplaatst: 24 juni 2019