Komen leerlingen of complete groepen niet naar school vanwege de huidige ontwikkelingen? Met Muiswerk Online kunnen ze prima in een veilige thuisomgeving werken aan de eigen leerdoelen voor Nederlands, Rekenen & Wiskunde en Engels.

De installatie staat vanaf nu standaard op thuisgebruik. (Oefenen kon allang thuis maar de formatieve toetsen kunnen en mogen dan ook gewoon thuis gedaan worden). Wilt u geen gebruik maken van thuisgebruik? Dit kan ongedaan worden gemaakt door één simpel telefoontje naar 0297-361664.

Het leren houdt niet op bij de fysieke schoolomgeving en gaat door buiten de schoolmuren. Scholen geven nu een andere invulling aan de lessen. Thuis aan de slag op ieder soort tablet, pc en Chromebook.

Tip: laat leerlingen die thuis werken in plaats van het gebruikelijke uurtje per week, gerust 4 tot 8 uur met Muiswerk Online aan de slag gaan. Dat geeft ruimte voor nog leukere zaken in de les als straks iedereen weer present kan zijn.

Muiswerk Online helpt graag mee om gezond de crisis door te komen! De Service & Support en Verkoop afdelingen blijven op werkdagen bereikbaar tussen 9 uur en 17 uur op telefoonnummer 0297-361664.