Op woensdag 5 en donderdag 6 februari vindt de tiende editie van de IPON plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Je vindt ons direct bij de ingang, in stand A002. Kom langs en ontdek Numo! Meld je aan voor gratis toegang.

In de stand kun je Numo zelf ervaren en zien wat leerlingen met Numo bereiken. Wij laten je graag zien hoe leerlingen groeien, hoe zij zelf hun voortgang in de gaten houden, hoe je als docent ziet welke leerlingen hulp of aansturing nodig hebben en veel meer. Daarnaast ligt er een vrolijke poster voor je klaar vol motiverende teksten. Leuk voor in je lokaal!

Neem deel aan de presentatie: Diataal-testresultaten koppelen aan gepersonaliseerd Numo-oefenmateriaal
Zowel op woensdag als op donderdag geven wij om 12.15 uur samen met CSG Calvijn College en Diataal de presentatie ‘Diataal-testresultaten koppelen aan gepersonaliseerd Numo-oefenmateriaal’. Ken je dat? Alle leerlingen hebben de screeningstesten van Diataal, Cito of JIJ!-toetsen doorlopen en vervolgens gaat er veel te veel tijd overheen voordat iedere leerling de hulp en het oefenmateriaal krijgt dat hij nodig heeft. Diataal en Numo komen met een oplossing en bieden gepersonaliseerd oefenmateriaal aan op basis van individuele testresultaten. Geheel geautomatiseerd zodat het onmiddellijk de werkdruk verlaagt. Willemdirk vertelt namens CSG Calvijn Juliana Rotterdam hoe hun leerlingen gericht werken aan de hiaten en sprongen vooruit maken. De presentatie is iedere dag van 12.15 uur tot 12.45 uur in het Leermiddelen Theater 2. Je kunt je aanmelden bij je inschrijving.

 

Geplaatst: 2 januari 2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *